Log in

View Full Version : CPU skifte



Killer49
13-04-2006, 08:54
Jeg har en Fujitsu Siemsn Scaleo P PC. Jeg planlegger bytte prossessoren, og det jeg lurer p er om det gr glatt bytte CPU'en p denne (mener ha lest et sted en gang at det ikke gikk s bra skifte CPU'en p fabrikkerte PC'er). Takknemlig for enhver hjelp:D

Breiker
13-04-2006, 09:11
tja.. frst m du finne hvilken socket du har p hovedkortet. du kan f. eks si hvilken cpu du har. s m du finne ut hva hovedkortet sttter. s kan du dra kjpe deg cpu..

hvis maskina er gammel s kan det tenkes at du m kjpe alt nytt og bygge selv

Killer49
13-04-2006, 09:28
Okok. S det utgjr ingen forskjell at PC'en er fabrikkert alts. Takk for informasjonen! *springer til partyshopen for kjpe prossessor*