Log in

View Full Version : Internett hastigheta er klar :)



krage
22-01-2006, 22:24
gathering.org har nå sagt fra hvor mye nettlinje vi får :)

Ikke overaskende blir den også i år levert av banetele og blir på 1 gbit :)


--[ Banetele is providing 1Gbit internet. ]-----------------------

Banetele is proud to provide 1Gbit internet to The Gathering 2006. Just like the past few years, we will be connected to Banetele with our own fiberoptic link.

2K3
22-01-2006, 22:31
digge digge linje :D Skulle gjerne hatt en slik en hjemme!

krage
22-01-2006, 22:35
he he jeg også, sånn reint bortsett fra at jeg hadde vært nødt å bytte ut alt av kabler, switsjer og nettverkskort (unntatt det i lappisen)

DraZeL
23-01-2006, 12:30
blir kos dette :)

[VK]Boogieman
24-01-2006, 08:39
Dette blir knall, som vanlig... :) Jeg gleder meg sinnsykt nå... :D

InValiD TarGeT
24-01-2006, 12:56
hehe superb!

men du treng jo ikkje bytte ut kablene da for 1gbit...
cat5 kabler greier gbit helt fint :)
de bare skriver på en cat6 for og få en ekstra 10kroning :P
men egentlig er det bare tull :)
men kan jo lønne seg med nytt netverkskort og switch da viss de er 100mbit :P
kansje du bare har coax 10mbit ! aldri godt og vite... :P

MRmP
24-01-2006, 14:58
oh yeah. viste det sånn ca da :D bare ikke 100% :)

Strike8
24-01-2006, 17:37
ikke for å klage eln, for jeg er fornøyd med hastigeten. Men har de ikke holdt på den 1 GB linja lenge nå? Dvs det er kanskje utstyret som stopper dem fra å oppgradere ??

krage
24-01-2006, 18:09
Vel tingen er vel at man enda ikke har klart å bruke opp nettlinja, hvorfor skaffe en bredere linje da?

Scampi
24-01-2006, 18:33
Dag 2 = de fleste våkne, og leecha som gale + DDOS-attack...brukte ikke mer enn 79% av linja, husker jeg ikke helt feil... :P

2K3
25-01-2006, 00:27
Så vi må bruke mye mer for å få bedre linje?! Ahh...Nå som vi vet det. Så begynner vi å seede/leache som mannfolk (no offence jenter).

Mr_Looney
25-01-2006, 06:28
hehe superb!

men du treng jo ikkje bytte ut kablene da for 1gbit...
cat5 kabler greier gbit helt fint :)
de bare skriver på en cat6 for og få en ekstra 10kroning :P
men egentlig er det bare tull :)
men kan jo lønne seg med nytt netverkskort og switch da viss de er 100mbit :P
kansje du bare har coax 10mbit ! aldri godt og vite... :P

cat5 kan du fint bruke til gigabit linje ja. Men du får ikke brukt cat5 med gigabit på 115meter. Da må du ha minimum cat6, gidder ikke å regne ut hvor mange meter med cat5 gigabit holder for å bære gigabit.

krage
25-01-2006, 11:49
Så vi må bruke mye mer for å få bedre linje?! Ahh...Nå som vi vet det. Så begynner vi å seede/leache som mannfolk (no offence jenter).

Tja, hvorfor skal de gidde å betale for en bredere linje en det som blir brukt, når vi aldri har klart å bruke hele linja på 1 gbit, så ville vi jo ikke merke forskjell om den var på 2 gbit :/

Kimspotetgull
25-01-2006, 11:57
Tja, hvorfor skal de gidde å betale for en bredere linje en det som blir brukt, når vi aldri har klart å bruke hele linja på 1 gbit, så ville vi jo ikke merke forskjell om den var på 2 gbit :/

Det burde jo ikke være no problem å bruke den linja fult ut da...? Men vet noen om di bokker noen porter eller er alle åpene?

krage
25-01-2006, 11:58
De stenger windows shere portene, ellers er alle åpne, og alle har egen ip til internett, så alle kan bruke de portene de vil :)

I alle fall slik det har vært tidligere år :)

Kimspotetgull
25-01-2006, 12:03
Er det mulig å ta med 2 datamaskiner eller er ikke det lov? Hadde vert greit å hatt en server med seg... fks til spill og sånt..:D

2K3
25-01-2006, 12:46
Er lov til å ha med flere maskiner, men det er noen krav. Som vi har skrevet i div poster, men kan alge et lite sammendrag.

- Maks 1amper per plass
- 1 port per plass

vist det er en spill server så kan du jo bare sette den i server parken dems. Da er det litt regler som jeg ikke gidder å gå inn på her.

InValiD TarGeT
26-01-2006, 23:34
hehe ja jeg har med meg en server som skal bare stå og kopiiere hele tg tenkte jeg.. kansje jeg setter opp en cs server viss jeg ikke finner noe mer jeg vil ha da
:P

2K3
26-01-2006, 23:37
En fileshare server er ikke lov å ha i serverparken, just so you know it ;)

InValiD TarGeT
27-01-2006, 15:00
hehe ja det har jeg funnet ut :P

Breiker
28-01-2006, 12:25
så da trenger du 2 plasser

krage
28-01-2006, 12:46
husker jeg hadde to plasser i 04, og fikk kjeft av crew fordi jeg brukte to porter på switsjen flere ganger i løpet av TG, måtte hver gang vise dem at jeg hadde to armbånd at det var to lapper på bordet med mitt navn på :p

Mr_Looney
28-01-2006, 13:33
Jeg iår kommer til å bruke to punkter i switchene også ^^; pcen min og gamecuben.

geek
28-01-2006, 16:31
Jeg iår kommer til å bruke to punkter i switchene også ^^; pcen min og gamecuben.Husk at du må ha to billetter hvis du skal bruke to porter på switchen :)

Kimspotetgull
29-01-2006, 00:51
er det ikke bare å ta med seg en switch å koble den i den andre switchen så har du nok porter? eller er ikke dette lov.?

Npx
29-01-2006, 01:06
nei det er ikke lov for det blir så mye surr

krage
29-01-2006, 01:40
den diskusjonen er tatt her, og løsningen på den problematikken kan du også finne i den tråden.

geek
29-01-2006, 13:43
er det ikke bare å ta med seg en switch å koble den i den andre switchen så har du nok porter? eller er ikke dette lov.?Nei, det er ikke lov. Det er bare beregnet én IP-adresse til hver, så hvis noen bruker flere IP-adresser er det noen på samme switch som ikke vil få noen IP, og dermed ikke komme på nett.

Kimspotetgull
29-01-2006, 13:58
Var greit å vite, hadde tenkt å ta med servern... men men..

krage
29-01-2006, 14:22
Det kan du fremdeles gjøre, les tråden jeg linket til, eller kjøp deg to plasser.

Har den noe nyttig å gjøre (for andre deltagere enn deg) kan du høst sannsynlig få plassere den i server parken til TG

Extreme_H_H_H
29-01-2006, 20:28
hehe, det du kan gjøre er simpelt, hvis du har 2 nettverks-kort på servern da: Du setter servern opp not TG.nettet, lar den stå å suse, så lar du servern din dele den linja den får til din andre pc, da bruker du bare 1port/ip, så samt jeg vet... enkelt å greit fortalt.. ( gidder ikke gå nærmere inn på det )

krage
29-01-2006, 21:01
faken der kom du med løsninga som allerede sto i den andre tråden :(

Hvordan skal folk lære å leite litt, om dem får svaret i fanget på den måten der?