Results 1 to 9 of 9

Thread: Hjelp med RAM!

  1. #1
    Registered User ThaBeast's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    De_Dust2
    Posts
    8

    Hjelp med RAM!

    Hei.

    jeg kjører 1 G RAM nå.

    jeg kunne tenke meg og oppgradere. jeg har lyst til og kjøre 2 g.
    men jeg kan ikke finne noen gode "set" med brikker.
    jeg har bare 2 RAM slotter i hovedkortet. så jeg leter etter et sett med 2 RAM brikker på en størrelse på 2 G....

    noen som hvet et Billig! og bra pakke?

    plz =/
    7'''' Th@ B€@$t 7''''' (en cs dude) ^^

    Jeg kan ikke LEVE uten Cs 1,6 og Manga ^^,

  2. #2
    Registered User Scotty's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Akershus -> Drøbak
    Posts
    644
    Hvordan RAM er det snakk om?
    Finnes mye forskjellige ram.

    Har du DDR eller DDR2?
    Hvordan hovedkort og cpu har du?
    Pakkeliste til TG
    TG06: Seat 72 Row 37
    TG07: Seat 72 Row 37
    TG08: Seat 70-71 Row 28

  3. #3
    Registered User ThaBeast's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    De_Dust2
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by Scotty View Post
    Hvordan RAM er det snakk om?
    Finnes mye forskjellige ram.

    Har du DDR eller DDR2?
    Hvordan hovedkort og cpu har du?

    jeg har DDR brikker.

    cpu = pentium 4
    7'''' Th@ B€@$t 7''''' (en cs dude) ^^

    Jeg kan ikke LEVE uten Cs 1,6 og Manga ^^,

  4. #4
    Registered User oleerik's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Hønefoss
    Posts
    623
    Tha Beast. Vi må vite ditt hovedkort! Da kan vi lett finne ut hva slags ram du trenger. Jeg kjenner deg jo nokså godt men husker ikke særlig mye av pcn din bare at du har hatt mye problemer med ram
    Du kan evt kontakte meg på msn om du vil ha mer hjelp til å finne ut av dette.
    TG10

  5. #5
    Registered User your_dentist's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Bærum
    Posts
    124
    øøøøøh.... 8-|

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    51
    Last ned extra ram fra nettet. Dørrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


    Ta deg en tur inn på www.komplett.no

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    May 2007
    Posts
    18
    DU må nokk oppgradere det fleste du har i pc`en vist den er over 2år gammel! fordi hoverdkortet ditt er antageligt for gammelt til å drive de nye brikkene!

  8. #8
    Registered User 2K3's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Norway
    Posts
    2,713
    Du kan ikke bare oppgradere minnet, for de nyere hovedkorte har en annen type minne, ddr2, mens ditt er ddr.
    Så enten kan du kjøpe mer ddr brikker eller så må du bytte hovedkort kanskje ny CPU også kjøpe helt hye brikker.
    TG04 - Seat 19 Row 66 (litt usikker)
    TG05 - Seat 40 Row 38
    TG06 - Seat 50 Row 38 - Tour Guide
    TG07 - Tok meg fri og prøvde noe nytt
    TG08 - Seat 47 Row 37 - Tour Guide

    2k3.org blog style!

  9. #9
    Registered User aviruse's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Oslo
    Posts
    1,293
    komplett har iverste fall ikke ddr(1) brikker lengre
    Guider: Stilas Guide - Den Gamle Stilasguide - Velge Seater - Velge Plass
    Bilder Med Info: Bråk / Stille, Kaldt / Varmt? - Hva er hvor på radene bildet
    Workloggs: Hylle TG08 - Flagg TG08

    TG06: Seat 45 Row 26
    TG07: Seat 52 Row 26
    TG08: Seat 48 Row 26 (under ulven)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •