PDA

View Full Version : hvor mange GB har du med lagringsplass?



drbass
09-02-2003, 18:37
Vær ærlig nå folkens...hvor mange GB med lagringsplass har du?
Selv har jeg kun 240gb, men skal nok kjøpe en eller 2 120GB disker til, da de jeg har er stappfulle og jeg har alt for mange cd`er:D

Midget
09-02-2003, 18:56
oOo Dr.Bass :)

har bare 200GB jeg da :P

drbass
09-02-2003, 19:03
Hvis noen har lyst til å leke seg litt på min ftp, send en privat melding eller kom til #rvs @ qnet (der kaller jeg meg for EsseX)

Midget
09-02-2003, 19:05
*leke på ftp'n til Dr.Bass*

ZpiFF
09-02-2003, 19:12
Har også 240gb, men er dine fullstappa? ;D

Midget
09-02-2003, 19:26
hva faen har dere på de diskene, p0rr ?

drbass
09-02-2003, 19:28
Hadde, men det er nok brent ut. Har nå ca 110gb med spillefilmer, 60gb med mp3, 20-30gb med musikkvideoer samt andre greier
og 10gb eller.no med programmer og crack til de

Midget
09-02-2003, 19:29
vel, du gikk glipp av et pent 120gig tilbud hos komplett for et par uker siden..med mindre du kjøpte da :)

ZpiFF
09-02-2003, 19:30
Appz
Moviez
Gamez
Bookz
Mp3

Og mer en det er det vel ikke

drbass
09-02-2003, 19:35
Jeg visste om tilbudet, men måtte bruke pengene på ny skjerm:confused:

phunkee
09-02-2003, 19:58
Har 360GB (2x120+2x60). Blir nok en ny 200GB disk på TG og da skulle det være mer enn nok for min del :)

EDIT: lurer på hvor mange som har kryssa 1TB og 2TB grensene jeg.

Mosy
09-02-2003, 20:15
Selv har jeg bare 160GB på 2x80 disker. Har plass til totalt 8 IDE-enheter så det skal ikke bli noe problem fremover hvis jeg trenger mer...

drbass
09-02-2003, 20:16
Har samme shit her, pluss at jeg har scsi kort også da (2stk) så plass til hdd`er blir nok ikke noe problem

Midget
09-02-2003, 20:21
boys will be boys - dere må da ha masse møkk -dvs damebilder og p0rr på diskene

Mosy
09-02-2003, 20:23
på diskene mine har jeg pr0n, DivX, andre filmer, spill og mp3.
Har fylt opp ca. 100GB.
Det fylles opp på et par timer på TG;), så vi får se hva jeg gjør.

Midget
09-02-2003, 20:24
:p

Deosl
09-02-2003, 20:28
Originally posted by Midget
:p

Best post ever!:rolleyes:

ZpiFF
09-02-2003, 20:30
Får da være grenser for spam :rolleyes:

Må nok ta en liten formatering før tg ja så jeg er klar til å fylle opp igjen. MEN tross alt det er da ikke det jeg er der for. Er der for DEMOER og andre kreative fremvisninger. Og selvfølgelig for å sleppe demo selv, hvis de andre i gruppa ikke ombestemmer seg om å sleppe makkverket :)

Midget
09-02-2003, 20:31
oje :D

wtf - mamma - slem mamma - *skru av pc*

Deosl
09-02-2003, 20:36
Tror Midget blir en Breiker nr.2

Pass på Breiker!

crom
09-02-2003, 20:37
Urk
Sitter med 240 giga fileserver (linux) som _alltid_ er stappa, pluss ca 200 giga på windowsmaskinen...

det blir jo med litt rask hoderegning ~440.. men nok er det ikke...
skal inn med 2 x 200/250 i linuxen (da denne kun har plass til 2 disker) så fort pengene og hdprisene tillater det :)

drbass
09-02-2003, 20:38
Jeg må nok kjøpe flere disker ja

Deosl
09-02-2003, 20:40
Spørsmålet er ny hardisk eller masseviss av cd'r ?

Har 120gb fra før, vurderer å kjøpe en 80 gb.

drbass
09-02-2003, 20:49
Fant ut at det er billigere å kjøpe en 120GB hdd en cd`er som tilsammen rommer 120GB

HellBoy
09-02-2003, 21:01
300GB, trolig 480 eller 500 før TG.

Madsy
09-02-2003, 21:22
Har bare 105 GB nå, men skal kjøpe meg to flunkende nye 160 GB Harddisker på TG :D

drbass
09-02-2003, 21:35
klyse:D

Fanden
09-02-2003, 22:14
Hmmm... *telle opp harddisker*

60 + 60 + 20 + 10 = Serveren
80 + 80 + 45 = Hovedmaskinen

Ifølge kalkulatoren som følger med windows så blir det totalt: 355GB
Vurderer sterkt å kjøpe inn 1stk 120GB, trenger et (stort) sted å legge anime-ting på. ^_^

Men nå som jeg har DVD-brenner så går det mye fortere å få ut ting ifra harddiskene. :D

-Fanden

drbass
09-02-2003, 22:45
Jeg kan godt nevne at jeg har en bærbar med 40gb hdd og en annen maskin med 80gb hdd

240+80+40=360

så jeg slo deg egentlig

Onkel Ballong
09-02-2003, 22:55
Husk at i Windows så forsvinner jo 24 KByte av hver Megabyte da, pga filsystemet...

Eller er jeg helt på jordet nå.. ?

*Trøtt*

Fanden
09-02-2003, 22:59
Originally posted by drbass
Jeg kan godt nevne at jeg har en bærbar med 40gb hdd og en annen maskin med 80gb hdd

240+80+40=360

så jeg slo deg egentlig

Er den bærbare konstant påkoblet nettverket ditt? Hvis ikke så teller den ikke.
(har automatisk mapping av hd'ene til serveren på hovedmaskinen)

haha! ^_^

-Fanden

Surfaced
09-02-2003, 23:00
jeg har 40 gig jeg :D :(
Skal kjøpe et par disker til før tg. Har egentlig ikke bruk for så mye mer.

drbass
09-02-2003, 23:01
Den er koblet på konstant ja, har trådløst nettverkskort og acsesspunkt til den:D

Fanden
09-02-2003, 23:13
Originally posted by drbass
Den er koblet på konstant ja, har trådløst nettverkskort og acsesspunkt til den:D
Ack, er jeg virkelig nød til å grave fram den stygge bigfoot'n på 6GB bare for å bevise at jeg har større peni..err..harddiskplass enn deg?? ^_^

-Fanden

CEO
09-02-2003, 23:26
jaja, sitter her med snaut 200GB da...

Skal bestille en 80 eller 120 GB disk til fra komplett før TG. Hadde det ikke vært for at jeg oxo skal ha en ny mixer hadde det nok blitt flere GB =)

drbass
09-02-2003, 23:31
Skal jeg også begynne å grave i gamle disker? Jeg har mer hdd enn deg:D (tror jeg da)
egentlig så bryr jeg meg ikke da

NaTAs
10-02-2003, 01:29
Hmm, en bærbar med 60 gb, + to eksterne disker, en 120 gb og en 160 gb, så jeg tror jeg skal få lastet ned noe porno iår oxo =)

Alienchild
10-02-2003, 02:38
hadde 230 GB (30+80+120), men etter at jeg satt 120'en i Xboxen, har jeg bare 110 igjen :( føles som om jeg har kappa av meg en fot

HellBoy
10-02-2003, 05:08
Originally posted by Onkel Ballong
Husk at i Windows så forsvinner jo 24 KByte av hver Megabyte da, pga filsystemet...

Mulig det stemmer, ut av min 180GB får jeg "kun" tilgang på 167GB. Ikke at jeg tar det så utrolig tungt, dog :p

HellBoy
10-02-2003, 05:09
Originally posted by Alienchild
hadde 230 GB (30+80+120), men etter at jeg satt 120'en i Xboxen, har jeg bare 110 igjen :( føles som om jeg har kappa av meg en fot


...hvorfor i all verden satt du i en 120GB HD i en X-Box?

Midget
10-02-2003, 05:56
wtf

Midget
10-02-2003, 05:58
Originally posted by Surfaced
jeg har 40 gig jeg :D :(
Skal kjøpe et par disker til før tg. Har egentlig ikke bruk for så mye mer.

hm, fikk feil quote istad jeg da :p

men, har du ikke mer enn 404 gig .. lol .. :D

Knuters
10-02-2003, 06:25
Sitter med 6x120GB WD 8mb cashe = 720GB :D

ZpiFF
10-02-2003, 06:37
Originally posted by djaudunf
jaja, sitter her med snaut 200GB da...

Skal bestille en 80 eller 120 GB disk til fra komplett før TG. Hadde det ikke vært for at jeg oxo skal ha en ny mixer hadde det nok blitt flere GB =)

Du kan kjøpe mikser av meg for 1300kr. Nesten ubrukt. Leveres i original emballasje. Sjekke her (http://www.numark.com/products/product_view.php?v=overview&n=25)

phunkee
10-02-2003, 09:18
Originally posted by Midget
boys will be boys - dere må da ha masse møkk -dvs damebilder og p0rr på diskene

0 bytes med porr her. Bare filmer, musikk og noe spill og litt programvare :)

Og de fleste damer liker godt at de kan se de kuleste filmene flere måneder før de har kinopremiere i Norge :D

CEO
10-02-2003, 09:38
Originally posted by ZpiFF
Du kan kjøpe mikser av meg for 1300kr. Nesten ubrukt. Leveres i original emballasje. Sjekke her (http://www.numark.com/products/product_view.php?v=overview&n=25)

hmm, nå var det ikke sånn liten mikser jeg skal ha da, selger nesten samma greia sjøl...

Skal ha en 19" Omnitronic Club Mixer...

Selger da en Omnitronic 120 Kill Mixer!!!
Skal opprette egen selgeside med MASSE stæsj på TG slik som sist =) Nærmere info kommer senere ang. dette...

vehitman
10-02-2003, 12:10
Har vel ganske lite i forhold.
82 gb +6,4gb +6gb
Det rekker såvidt til spill, prog og musikk + noen gig ledig. Alt anne er på cder. Vil kjøpe et par 80 gigs disker til tg og sette hele greie i raid, får se...

drbass
10-02-2003, 12:17
Men alle, husk det er ikke størrelsen som teller...det er innholdet.:D

int
10-02-2003, 13:30
Hadde en filserver på ca 1,160 TB ifjor, desverre har jeg solgt den nå... men har nettopp kjøpt ny laptop p4 2,8 GHz, og 1 TB i eksterne usb2/firewire disker til denne (4x 250 GB), pluss de da interne på 40 GB og 60 GB, så blir vel 1,100 TB iår, men på en laptop så er vel ikke det så ille :D

vehitman
10-02-2003, 13:33
Originally posted by int
Hadde en filserver på ca 1,160 TB ifjor, desverre har jeg solgt den nå... men har nettopp kjøpt ny laptop p4 2,8 GHz, og 1 TB i eksterne usb2/firewire disker til denne (4x 250 GB), pluss de da interne på 40 GB og 60 GB, så blir vel 1,100 TB iår, men på en laptop så er vel ikke det så ille :D
Fa en i hel vete det var ikke så veldig lite da.. :rolleyes: . Hva er det du skal bruke såpass med plass til? Bare kopiere alt som finnes delt på nettverket?

DeathStar
10-02-2003, 13:39
Akkurat nå har jeg ca 35 gig. men innen TG med den nye maskinen har jeg 240.

int
10-02-2003, 13:44
hehe, driver å flytter over alt som var på den gammle filserveren til de eksterne diskene nå... de blir vel 80% fulle når det er ferdig i hvertfall... det meste er vel bare (lovlige sefølgelig :cool: ) kopier av musikk og filmer. :)

drbass
10-02-2003, 17:00
Har du veldig mange penger? Eksterne hdd i den størrelsen koster vel rundt 3k pr stk eller.no?

int
10-02-2003, 23:41
Solgte filserveren, så da gikk de penga til nye disker til laptopen :) jeg betalte i underkant av 3k for de :)

edit: per stk vel å merke.

Entrak
11-02-2003, 06:34
1.5 TB her.

Indrazor
11-02-2003, 07:37
Per i dag sitter jeg med en WD 200 GB disk som er opperativ. SÅ snart jeg er ferdig med å kopiere over det jeg skal ha fra mine 2 gamle WD120 GB disker skal jeg kjøre de to opp i RAID 0 for å ha noe som kan puffe ut litt mer data på Gb kortet mitt (ikke på TG da siden de ikke kjører mer en 100Mb). Skulle vel egentlig ha SCSI til det men det er jo så dyrt. Så jeg vil sitte med 320 GB til TG regner jeg med.

Jonte
11-02-2003, 08:33
50 fine gigabyte. Kanskje ikke så mye, men jeg synes ikke jeg trenger så mye mer enda...

ShadoW^_
11-02-2003, 09:21
jeg har 200 gb og skal leeche som bare det på tg=)=)
kommer til å runne ftp meste parten av tiden også=)

int
12-02-2003, 10:20
Originally posted by Entrak
1.5 TB her.

Faen, da må jeg kjøpe 2 disker til for å havne på 1,6 TB :p

Hvordan disker har du forresten?

drbass
12-02-2003, 14:10
Nå begynner en av mine ibm disker og takke for seg også...faen ass, håper jeg får den igjen på garantien

Sirocco
12-02-2003, 15:33
Originally posted by drbass
Jeg visste om tilbudet, men måtte bruke pengene på ny skjerm:confused:

plz a knerta ny skjærm?? du har ikke kjøpt noen skjærm!! :mad:

Liar liar pants on fire :D :D

Sirocco
12-02-2003, 15:43
Originally posted by drbass
Jeg kan godt nevne at jeg har en bærbar med 40gb hdd og en annen maskin med 80gb hdd

240+80+40=360

så jeg slo deg egentlig

jeg eier deg med 3 gig!

120+120+10+30+80+3 Gb og alle er online konstant og 3 gigen på som fileserver.

drbass
12-02-2003, 15:56
haha, skal jeg ta med 3gigen som er i ibm serveren da, pluss scsi diska=?

CEO
12-02-2003, 19:53
hehe, da var det gjort...

Bestillte en 120 ggi nå, så da blir det vel 320 Gig totalt på TG!

(hvis jeg snart får de forbanna billettene da!!!!)

NaTAs
12-02-2003, 19:55
Hehe, alt godt kommer til den som venter =) Jeg tok ting med ro og kom inn på første forsøk, 3 tickets thatchiiing! Rett i lomma :)

Breiker
12-02-2003, 20:00
hehe.. jeg har 33.3 gb... utrolig stor plass...hehe.. må skaffe meg mer!

drbass
12-02-2003, 21:23
haha, lol, du fåkke komme på tg ass....neidA:D

HaanZ
13-02-2003, 10:46
skal ha en 120 gig i tillegg til min nåværende 40 gig :D

Sub-Lock
13-02-2003, 15:19
Det jeg har for øyeblikket i min er:
[list=1]
IBM 40GB (60GXP)
WD 100GB (Wd1000)
2x WD20GB i RAID0 = 40GB (WD something, 5400 disker, ATA-100)
IBM 60GB (IBM 120GXP)
[/list=1]
Tilsammen: i overkant av 220GBformatert plass.
Må brenne en del frem mot TG, har så mange linux-distroer og backup-kopier for tida :p

drbass
13-02-2003, 17:37
Jeg har også en del gig med programmer og sånn, jeg brenner det ikke ut i tilfelle jeg må reinnstallere windows osv, dessuten kan det jo være programmer som andre vil ha også. Dele vettu:D

Serqevx
13-02-2003, 20:27
Føler meg litt uttafor her med mine 200 GB :D

Alienchild
14-02-2003, 01:49
Originally posted by HellBoy
...hvorfor i all verden satt du i en 120GB HD i en X-Box?

hehe, hm, la meg se hva jeg har på xboxen min;

12 xbox spill
78 filmer
4 seasoner med simpsons
ALT av futurama
4000 mp3 sanger
SNES emulator med ca 700 spill
NES emulator med ca 300 spill
Mega Drive emulator med 50 spill
Gameboy Advance emulator med 30 spill
Gameboy emulator med ca 450 spill
+ diverse tv serier

Alt dette har jeg tilgang til uten å måtte sette så my som en dvd eller cd inn i xbox'en :D

og snart kommer det Nintendo 64 og PSOne emulator :D

*EDIT*
glemte å legge til at det finnes Amiga (500/600/1200) og Commodore 64 emulatorer, som alle kjører 100% med både bilde og lyd, og som føles akkurat som "the real thing" når du modder ditt eget keyboard til xboxen.

*EDIT2*
I tilfelle snuten skulle ta en titt på denne posten, så vil jeg bare legge til at alt er en løgn. Hosj med dere nå

drbass
14-02-2003, 13:42
Seff er det bare løgn:D

Men hvordan får man modda slik at det funker med mus til xboxen? Kunne vært greit på diverse skytespill lizzom

Breiker
14-02-2003, 14:03
du får tastatur og mus til xbox da. men jeg tror det ikke har kommet til norge ennå. så jeg vil tro at det kun er løgn jeg og!

drbass
14-02-2003, 14:05
Ja, for hvis man feks skulle spillt ut2003 på xbox er det klin umlig å gjøre det med den stikken:D

Sirocco
14-02-2003, 15:17
Hysj sa jeg :p :p :p dette er confidensiellt

drbass
14-02-2003, 16:32
Hihi, tviler på at onkel politi leser dette forum uannsett

Thehazzard
14-02-2003, 17:19
Har 20gb jeg ekke jeg flink! ;)
Men schapher nok en 120gb før tg..må nok det

drbass
14-02-2003, 17:29
Tror du burde gjøre det altså

diablo
15-02-2003, 20:02
Hehe har veldig lite HDD, skjønner ikke hva som er poenget med 300GB liksom, har 140 selv





mvh. diablo

drbass
15-02-2003, 20:37
Poenget er vel å kunne ha filmene/mp3 ene sine på harddisken istedenfor på masse cd`er som du aldri finner. I tilegg kan man få axx til nice nyannyan hubber m.m

bm..
15-02-2003, 22:19
har 300 gb jeg....


210 gb med divx....

resten spill, appz og mp3

drbass
15-02-2003, 22:39
Hørtes bra ut, jeg må ut å hansle litt flere disker snart også. Men har nok dessverre brukt opp mpnedslønna mi denne måneden på casemodding:D

Fanden
16-02-2003, 00:06
Ahaha!
Nå har jeg bestilt 2stk Seagate 80GB Barracuda IV 7200rpm Quiet!! Yay!! God plass & stille PC, here I come again!! ^_^

Bringer meg opp i totalt 515GB!
Sykt, virkelig sykt, husker godt da jeg syntes 1,2GB var enormt mye, lurte på hva jeg skulle bruke all plassen til... :D


-Fanden

drbass
16-02-2003, 00:21
Jeg også, så fikk jeg fnatten av mp3 på irc gode gamle år 96

Fanden
16-02-2003, 00:45
Originally posted by Breiker
du får tastatur og mus til xbox da. men jeg tror det ikke har kommet til norge ennå. så jeg vil tro at det kun er løgn jeg og!
Fult mulig å koble til tastatur + mus, X-box'n har en SM-bus som lett kan kobles til et lite kretskort der man har 2stk PS/2 utganger.
Men for å bruke det må man kjøpe det kretskortet (evt. lage selv) pluss en mod-chip til X-box'n.

(ikke så lovlig, men fult mulig)

-Fanden

drbass
16-02-2003, 03:26
Man kan vel modde xboksen sin så mye man vil da, det er jo din eiendom

termos
16-02-2003, 04:31
Jeg har 20GB på laptopen som jeg kommer til å ta med til TG. Så ja, 20GB.

Norsmurf
16-02-2003, 11:53
hmm.. jeg har 120Gb nå, og planleegger 200Gb til før/under TG...
120 Gb holder ikke i det hele tatt, ihvertfall ikke åp TG, når man ikke har tid til å brenne ut hele tiden..

drbass
16-02-2003, 12:28
Det er veldig sant, men husk at man ikke bare er på tg for å kopiere filmer og pr0n da:D

Norsmurf
16-02-2003, 12:29
det er sant... men.. litt må man da ta med seg.. :D

bm..
16-02-2003, 12:44
er på tg for 2 ting:

warez....

og

se på/delta på scene:)

Norsmurf
16-02-2003, 12:45
hovedsaken for meg med tg, er vel det sosiale egentlig..
og å lære nye ting seff..

Drako
25-02-2003, 14:56
hmm...jeg skal bare ha med meg ca 500gb med harddisk plass.(kanskje jeg kjøper 2x120gb til) Og rundt 1000 tom-cder :D kommer til å bli sehr küng :D Tviler på at jeg får bruk for det da..siden jeg har absolutt alle filmene som finnes =\ Men skøjj skal det bli ^_~

Tell
25-02-2003, 15:28
I PC'en: 3x120 + 20 + 10 (systemdisk) = 390.

Server'n: 1x120 + 5

Mac'en: 60 + 80 + 40 = 180.

Og en liten haug med DVD-R plater...

Madsy
25-02-2003, 16:12
5 disker ? du må ha god plass

Midget
25-02-2003, 17:36
Originally posted by Madsy
5 disker ? da er du homo :p

eh ?

heh, sorry Madsy, skulle bare sjekke ut det der :p

Madsy
25-02-2003, 17:39
*knegg*

Midget
25-02-2003, 17:40
vel, jeg fant ut det jeg ville.. det funker :D

Nobrained
25-02-2003, 18:11
neeii :P trodde jeg hadde mye jeg....føler meg som en lilleputt nå :P 850gb på filserver + ca150 på de andre :P
skal vel kjøpe meg 200gb eller noe til tg...regner med en felles nyannyan server :D

solid
25-02-2003, 18:32
Jeg har hele 120gb! åsså har jeg brukt 40 av dem.. Men jeg har nesten ingen filmer og sånt, så jeg trenger ikke mer.

Drako
25-02-2003, 18:39
Er det lov å ta med seg servere og sånnt på TG da?...hørte at man bare har lov å ta med seg en maskin. :confused:

Llandari
25-02-2003, 21:21
Originally posted by Drako
Er det lov å ta med seg servere og sånnt på TG da?...hørte at man bare har lov å ta med seg en maskin. :confused:

Ikke værre enn å kjøpe to plasser det...

Nobrained
25-02-2003, 22:06
yup ;) og da er det jo digg med den ekstra plassen....servern tar likssom ikkeno :P gidder ikke og ta med skjerm til den engang

EscalienteX
25-02-2003, 22:40
har bare fattige 120 gb :rolleyes:

til det server snakket , det er jo litt sjiipt å betale 2 billetter da

ps red kick er genialt

Peat
25-02-2003, 22:41
kan jo oxo kjøpe sånn skjerm/tatstatur/mus switch, så trenger du bare en skjerm, mus og tatstaur til fler maskiner ;)

-Peat

Nobrained
25-02-2003, 22:54
Originally posted by EscalienteX
har bare fattige 120 gb :rolleyes:

til det server snakket , det er jo litt sjiipt å betale 2 billetter da

ps red kick er genialt

enda kjipere og sitte trangt og jevlig hele påsken...det er bare en gang i året også :)

keyboard,mus og skjerm(21") blir det ikke god plass til på 60/60

NaTAs
25-02-2003, 23:05
Buhuuu! Tror akkurat min eksterne harddisk har tatt skikkelig kvelden! Da kommer jeg til og bli seriøst forbanna hvis all warez'¨n min er borte! Ingen som har noen råd når du starter opp og det plutselig står at disken må formateres... For ikke kjørt diskdoctor eller noenting. Usb2 120 gb harddisk..

Peat
25-02-2003, 23:20
hmm...kanskje litt feil å spørre om detta her, men... er jo lissom HD relatert.... ehem (here it goes):

jeg har et HK som støtter opp til 100ATA HD...kan man bruke en HD som er 133UMD (lr hva d nå heter...133ATA) på det hovedkortet? hvis ikke...em... hvilken av disse kortene ville folk her anbefale...: Abit KD7, KD7-S eller Asus A7V8X (vil ha muligheter for å bygge om til en "liten" djevel :D (støtte for PC3200 (DDR400) og S-ATA er et must for mg) - alle korta her har det, men er'e noen som kan "dytte" meg mot en...er forvirra ovenfor hva jeg skal kjøpe av merke/BIOS "og sånt".. har ikke mye erfaringer med hovedkort...


-Peat

Peat
25-02-2003, 23:29
Originally posted by NaTAs
Buhuuu! Tror akkurat min eksterne harddisk har tatt skikkelig kvelden! Da kommer jeg til og bli seriøst forbanna hvis all warez'¨n min er borte! Ingen som har noen råd når du starter opp og det plutselig står at disken må formateres... For ikke kjørt diskdoctor eller noenting. Usb2 120 gb harddisk..

DET er kjipt...opplevde sånn for en stund siden....va'kke snakk om så mye som 120 GB, men å miste alt var jo dritt... (selv om d "bare" var 21GB :rolleyes: ) Jeg var nødt til å formatere :eek: . En kompis, igjennom Win 2k, klarte å ta vare på noen GB, men d var ikke mye... men så var jo dette oxo en intern HD og ikke ekstern (så jeg vet ikke om d samme hadde funka for deg...)
Håper du får fixa d..:D


-Peat

Nobrained
25-02-2003, 23:55
Originally posted by NaTAs
Buhuuu! Tror akkurat min eksterne harddisk har tatt skikkelig kvelden! Da kommer jeg til og bli seriøst forbanna hvis all warez'¨n min er borte! Ingen som har noen råd når du starter opp og det plutselig står at disken må formateres... For ikke kjørt diskdoctor eller noenting. Usb2 120 gb harddisk..


kjenner en som hadde samma problem....han løste det ved og formatere så lasta han ned en av de recovery programma...de er ganske enkle...så fikk han alle filene tilbake.... :) det skal gå ,men det kan altids skje no :P

HellBoy
26-02-2003, 04:52
om tolv timer har jeg 0,5TB :)

Madsy
26-02-2003, 10:54
Originally posted by HellBoy
om tolv timer har jeg 0,5TB :)

Hater deg ;)
Skal få mer enn deg på TG

Crizp
26-02-2003, 18:24
hm... <tenke> 60 + 60 + 40 = 180 GB

Pluss en 120 GB disk før TG så blir det vel 300 GB når jeg kommer...

Det morsomme er at over halve 120 GB disken blir brukt opp før TG...

Peat
27-02-2003, 19:06
Originally posted by Crizp
Det morsomme er at over halve 120 GB disken blir brukt opp før TG...


:D *dør av latter* :D


-Peat

Crizp
27-02-2003, 19:22
Originally posted by Peat
:D *dør av latter* :D


Hvorfor :?

fordi halve plassen er ubrukelig på TG? Mye blir frigjort på TG siden det meste av den nye disken skal brukes til midlertidige renderinger og andre videofiler som brukes i vårt bidrag til Anim / VideoFX

1024x576 ws PAL video (før squeezing til 720x576 16:9) tar mye plass i ukomprimert tilstand :)

the_bar0n.
27-02-2003, 20:00
Selv har ejg 360 gig til TG :)

Peat
27-02-2003, 20:03
Originally posted by Crizp
Hvorfor :?

*rensker halsen; host, hark* - ironi ;)


-Peat

Crizp
27-02-2003, 21:00
Jeg _samler_ ikke på warez og filmer så plassen min brukes ikke så fort opp som 90% av andre TG-deltakeres disker :o

Killian
01-03-2003, 16:09
Har 200 akkurat nå, men skal kjøpe 240 til om ikke så lenge...

Jerre
01-03-2003, 19:21
har 200 gb, men jeg tror ikke jeg kommer til å laste ned så mye på tg... har 10mbit-linje hjemme :)

drbass
01-03-2003, 23:38
Nå har jeg handla inn nok en 120gigger, denne gang fra western digital (120gb 8mb chache) da har jeg totalt på maskinen jeg skal ha med på tg 360gb. Kjøper nok en 120gb til nærmere tg

GizmoRonimo
05-03-2003, 16:09
Originally posted by Midget
wtf Gå på internett:
Søk på: XboX Evolution...... HeHe....

GizmoRonimo
05-03-2003, 16:11
Originally posted by phunkee
0 bytes med porr her. Bare filmer, musikk og noe spill og litt programvare :)

Og de fleste damer liker godt at de kan se de kuleste filmene flere måneder før de har kinopremiere i Norge :D

Ja du har nok ordna bøttevis med sex på den måten???

:)

2fst4u
05-03-2003, 18:04
hmm....jeg har bare fattige 60 gb jeg (20+40). ( :( føler seg fattig) men kanskje jeg kjøper meg en ny HD rett før TG. Får se om det er vits siden maskinen min allerede er to år gammel. kanskje jeg venter til jeg kjøper ny, men hadde vært digg med mer plass ja. tror jeg skal he med en 8 gig til på TG da. hehe må ta med en gammel ibm 350 mhz på tg for et spill som er drit fett, men som ikke vil kjøre på "hoved"maskinen min ;) dessuten er den full den og. :( så det får nok bli en ny hd til tg. på mine 60 gig har jeg spill, 2000 mp3, en hau av fete bilder og slikt (nei, ikke pr0n nei) og litt progs og slikt.